Stapelaar verkopen

Stapelaar verkopen aan BuyBrothers.nl

Uw stapelaar verkopen aan de opkoper en inkoper van stapelaars in Nederland

Als u in het bezit bent van een stapelaar die u wilt verkopen bent u aan het juiste adres. Eens in de zoveel tijd is het nodig om afgeschreven stapelaars te verkopen en deze te vervangen met nieuwe. Welke reden ook is dat u van uw stapelaar af wilt wij doen graag een bod. Of de stapelaar nieuw, een dag of jaren oud is wij helpen u graag uit de brand. Mocht u dus op zoek zijn naar een opkoper van stapelaars stuur ons dan een bericht met foto’s zodat wij een snelle waardebepaling voor u kunnen doen.

Stapelaar verkopen aan of via Buybrothers.nl

Er zijn altijd geintereseerde kopers voor uw stapelaar. Niet alleen in Nederland maar ook uit andere landen. Het kan dan een uitdaging zijn om dit netwerk zelfstandig op te bouwen om uw stapelaar te verkopen. Hier is BuyBrothers.nl juist weer gespecialiseerd in. Ons uitgebreide netwerk van opkopers en eindklanten die overal ter wereld zitten. Het is dus voor ons niet de eerste keer dat we een stapelaar opkopen en weer verder verkopen. Wij weten dus goed hoeveel een stapelaar waard is en welk bod voor beide partijen dan ook interessant is. Het verkopen van een stapelaar vergt weer net wat andere stappen dan bijvoorbeeld het opkopen van een kantbank. Voor een stapelaar is het vooral belangrijk te weten of er zichtbare schade is, hoeveel jaren deze gebruikt is en of er mechanische schade is.

Wilt u zo snel mogelijk weten hoeveel uw stapelaar oplevert? Stuur ons dan een bericht met foto’s en een zo goed mogelijke omschrijving van de stapelaar of alle stapelaars, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wij ontvangen ook geregeld aanvragen op inkoop@buybrothers.nl inclusief WeTransfer link als het om vele foto’s gaat. Met WeTransfer kunt u makkelijk en snel vele foto’s sturen.

Tip van BuyBrothers.nl

Buybrothers.nl logo Hoe kunt u ervoor zorgen dat u het maximale rendement ontvangt op uw stapelaar? Zorg er altijd voor dat de stapelaar is goede staat is. Laat er een specialist naar kijken en repareer zo nodig de mechanische problemen. Doe dit voor u de stapelaar aanbiedt aan ons of aan andere opkopers.

Hoeveel is een tweedehands stapelaar waard?

U kunt zich voorstellen dat wij hier niet een bedrag kunnen neerzette hoeveel een tweedehands stapelaar altijd waard is. In vergelijking met het opkopen van hardware komen hier weer net wat andere zaken bij kijken. Wij moeten weten hoe oud de stapelaar is, hoeveel het gebruikt is of er schade is of mechanische defecten. Puur ter indicatie zijn biedingen vaak vanaf €1.000,-. Dit is nogmaals afhankelijk van vele factoren en kunnen wij pas echt bepalen als wij voldoende informatie hebben ontvangen. Dus, wilt u weten hoeveel u nog voor uw stapelaar kunt krijgen? Stuur ons dan vandaag nog een bericht!

Welk bod kan ik verwachten op een stapelaar?

De waarde van een stapelaar is vanzelfsprekend anders dan het bod dat u zult ontvangen op uw stapelaar. Ook wij moeten ergens onze marge verdienen. Wij zijn geen eindklant en gebruiken deze stapelaar ook niet in ons eigen magazijn bijvoorbeeld. Ons uitgebreide netwerk aan opkopers en eindklanten kunnen wij relatief snel en makkelijk deze stapelaar weer aanbieden. Onze kosten zitten bijna helemaal in de handeling. Van de inspectie, verwijdering en transport tot de administratie en afhandeling voor de wederverkoop. Dus wilt u weten welk bod u op uw stapelaar kan krijgen? Stuur ons dan direct een bericht!

Wij zijn de opkoper bij u in de buurt

Vanuit heel Nederland ontvangen wij aanbiedingen van stapelaars. Leeuwarden, Groningen en Assen tot Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Het maakt ons niet uit waar de stapelaar staat, wij behandelen alle aanvragen uit heel Nederland. Ook als u gevestigd zit in een van de zuidelijke provincies. Dus ook als u bijvoorbeeld in Maastricht, Sittard, Eindhoven of Den Bosch zit. Wij kopen graag uw stapelaar op. Kom maar op met die aanvraag!

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen. Zo hebben wij ook interesse in uw heftruck.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.