Boot of sloep snel verkopen aan de opkoper van boten

boot snel verkopen

Uw boot snel verkopen? Dat kan via BuyBrothers.nl!

Wij krijgen geregeld de vraag, hoeveel is mijn boot waard?

Voor de taxatie de koop, opkoop, verkoop van je boot hebben we een ware Fries die aan het water en met boten is opgegroeid. Wij kopen zeilboten, motorboten met of zonder kajuit en natuurlijk sloepjes.

Op heerlijke zomerdagen over de Nederlandse waterwegen met je bootje varen is pure rijkdom. Wat de reden ook is dat je van je huidige boot af wilt maakt niet uit. Of het nu tijd is voor een andere zeilboot, misschien is contant geld voor je kajuitzeiljacht nu meer waard dan het bezit van je plezierboot. Je zal ook niet de eerste zijn die zijn boot verkoopt omdat je simpelweg te weinig tijd hebt of dat de boot een bodemloze put begint te worden. Ons maakt het niet uit, wij zijn van mening dat: Alles waarde heeft! Ook die sloep, toerzeiljacht of platbodem boot.

Als opkoper van je boot ben je gegarandeerd van snel geld voor je boot. Ooit zelf eens een boot geprobeerd te verkopen? Er komt meer kijken bij de verkoop van je boot dan je misschien verwacht.

Jouw voordelen van het gebruik van Buybrothers als opkoper van boten.

Er spelen veel factoren bij een succesvolle verkoop van je plezierboot of sloep. Het moment van het jaar dat je je boot te koop zet speelt een rol, bij boten van zeilboot tot motorboot is naast presentatie, de bezichtiging ook de onderhandeling belangrijk. Wij als boot opkopers ontzorgen jou en garanderen je van contante betaling (of bankoverschrijving) nu en niet pas wanneer die verkocht is.

Ook opkoper van oude boten

Niet alleen boten met een leeftijd tot 5 jaar maar ook het opkopen van oude boten van 5 jaar en ouder staan wij voor open. En voor de duidelijkheid zijn wij ook opkoper van zeilboten, wil je vrijblijvend even contact opnemen dat kan. Dus ben je opzoek naar contant geld voor je boot bied dan je boot ter inkoop aan via onze contactpagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wilt u zo snel mogelijk weten hoeveel uw boot nog oplevert? Stuur ons dan een bericht met foto’s en een zo goed mogelijke omschrijving van de boot of alle boten, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wij ontvangen ook geregeld aanvragen op inkoop@buybrothers.nl inclusief WeTransfer link als het om vele foto’s gaat. Met WeTransfer kunt u makkelijk en snel vele foto’s sturen.

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling van jouw boot.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van jouw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat jouw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij jou z.s.m. een aanbod doen voor jouw goederen.

Ontvang het geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvang je jouw geld en halen wij de goederen op.