horeca inventaris opkoper

Uw horeca inventaris verkopen? Dat kan via BuyBrothers.nl

Horeca opkoper voor inventaris, meubilair, apparatuur en complete keukens

Soms is het tijd om oude, overtollige of afgeschreven horeca inventaris, meubilair, apparatuur of zelfs complete keukens te vervangen. Hoe fijn is het dan om dit simpel en efficient te kunnen verkopen aan de opkoper van horeca inventaris in Nederland. Wij als BuyBrothers.nl zijn altijd geinteresseerd in uw horeca inventaris. Of het nu gaat om meubels, krukken, stoelen, tafels of complete keukens inclusief al het apparatuur, wij zien graag uit naar uw aanbieding.

Keukenapparatuur dat gebruikt is in de horeca weten we altijd wel een tweede leven te geven. Zeker voor de groot horeca keuken voor hotels en restaurants is er naast een afzetmarkt in Nederland ook veel vraag vanuit het buitenland. Naast keukenapparatuur heeft dus ook horeca meubilair waarde. Meubilair weet vaak ook zijn weg te vinden naar een nieuwe eigenaar. Tafels, stoelen, barkrukken, klaptafels of complete bars worden succesvol doorverkocht. De beste prijzen krijgt u voor horeca keukenapparatuur zoals koelwerkbanken, RVS roestvrijstalen werktafels, fornuizen, horeca ovens, bak en grillplaten, braadsledes, vaak hoe specialistischer hoe beter voor de waarde! Daarnaast spelen de staat en leeftijd van de keukenapparaten een belangrijke rol.

Wat wordt ons veelal aangeboden?

Niet alleen van hotels, restaurants en cafe’s wordt de inventaris aangeboden maar veel meer keukenapparatuur wordt ons aangeboden. Zo ontvangen wij ook aanbiedingen en doen wij ook een bod op inventarisen van:

 • Restaurant
 • Brasserie
 • Lunchroom
 • Broodjeszaken
 • Grillroom
 • Cafetaria
 • Bar
 • Discotheek
 • Take away en fastfood restaurants
 • Snackbar
 • Verpleeghuis
 • Ziekenhuis
 • Kantines van scholen, vereningen en bedrijven

Uw horeca inventaris verkopen aan BuyBrothers.nl

Wij zijn altijd geinteresseerd in uw complete horeca inventaris, of zelfs een deel hiervan. Er zijn altijd kopers te vinden voor overtollig of afgeschreven inventaris. Het kan alleen een uitdaging zijn om dit netwerk zelf op te bouwen. Hier is BuyBrothers.nl juist in gespecialiseerd. Wij kunnen redelijk eenvoudig horeca inventaris opkopen en doorverkopen. met ons wereldwijde netwerk aan opkopers en eindklanten weten wij snel weer een bestemming te vinden. Hierom weten wij altijd wel hoeveel uw horeca inventaris waard is. Omdat wij dus weten hoeveel het ongeveer waard is kunnen wij daarom ook een goed bod doen wat voor partijen goed is. Mocht het bod niet goed zijn bieden wij ook altijd een alternatief.

Wilt u zo snel mogelijk weten hoeveel uw horeca inventaris oplevert? Stuur ons dan een bericht met foto’s en een zo goed mogelijke omschrijving van de inventaris, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wij ontvangen ook geregeld aanvragen op inkoop@buybrothers.nl inclusief WeTransfer link als het om vele foto’s gaat. Met WeTransfer kunt u makkelijk en snel vele foto’s sturen.

Tip van BuyBrothers.nl

Buybrothers.nl logo Wilt u het maximale rendement voor uw afgeschreven horeca inventaris? Zorg er dan voor dat alles keurig netjes wordt aangeboden. Maak alles nog even goed schoon en zorg nog even dat een specialist naar het keukenapparatuur kijkt. Lever vervolgens een complete lijst aan met alle nodige details als merk, bouwjaar en eventueel draaiuren. Zo kunnen wij snel een goed bod doen en alles snel afhandelen.

Hoeveel is m’n horeca inventaris waard?

In vergelijking met het opkopen van computer hardware bijvoorbeeld is het met horeca inventaris net even anders. Wij moeten weten welke merk het apparatuur is, welk type, hoeveel draaiuren het apparatuur heeft, is er schade aan de buitenkant, is er mechanische schade, wat is de onderhoudshistorie, hoe zijn de horeca meubels nog, is het nog door te verkopen etc. Als wij voldoende informatie hebben kunnen wij een beter bod doen. Vaak dus hoger dan als wij niet genoeg informatie hebben ontvangen.

Horeca inventaris verkopen

Complete horeca inventaris opgekocht door BuyBrothers.nl

Welk bod kan ik verwachten op m’n horeca inventaris?

Wij doen een bod op basis van het verschil wat wij denken dat nodig is qua uren en werkzaamheden dat wij moeten verrichten tegenover de opbrengst aan de verkoopkant. Dit betekent dat de waarde dus hoger is dan het bod dat wij doen, dat is vanzelfsprekend. Wij zijn geen eindklant en zullen uw oude horeca inventaris dan ook niet gebruiken. Wilt u weten hoeveel wij voor uw overtollige horeca inventaris bieden? Stuur ons dan een bericht.

BuyBrothers.nl, de opkoper bij u in de buurt

Of u nu gevestigd zit in Amsterdam of Groningen het maakt ons niet uit. Wij ontvangen uit het hele land aanbiedingen voor het opkopen van overtollige horeca inventaris. Van Leeuwarden, Groningen en Assen tot Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Ook in de zuidelijke provincies weet men ons te vinden. Van Maastricht, Sittard, Eindhoven en Den Bosch tot Tilburg, Vlissingen en Goes. Horeca inventaris verkopen aan BuyBrothers.nl kan vanuit iedere locatie. Wij zien uit naar uw aanbieding!

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.