Opkoper horeca inventaris

horeca inventaris opkoper

Uw horeca inventaris verkopen? Dat kan via BuyBrothers.nl

Horeca keukenapparatuur & Horeca meubilair

Keukenapparatuur dat gebruikt is in de horeca weten we altijd wel een tweede leven te geven. Zeker voor de groot horeca keuken voor hotels en restaurants is er naast een afzetmarkt in Nederland ook veel vraag vanuit het buitenland. Naast keukenapparatuur heeft ook Horeca meubilair waarde. Meubilair weet vaak ook zijn weg te vinden naar een nieuwe eigenaar. Tafels, stoelen, barkrukken, klaptafels of complete bars worden succesvol doorverkocht.

De beste prijzen krijg je voor horeca keukenapparatuur zoals koelwerkbanken, RVS roestvrijstalen werktafels, fornuizen, horeca ovens, bak en grillplaten, braadsledes, vaak hoe specialistischer hoe beter voor de waarde! Daarnaast spelen de staat en leeftijd van de keukenapparaten een belangrijke rol. 

Horeca inventaris opkoper

Afhankelijk van uw wensen heeft u altijd de keuze wat te doen met de gebruikte keukenapparatuur. Of wij kopen het direct op als opkoper, u krijgt betaald bij het afhalen. Het grote voordeel is dat u er direct vanaf bent en beschikt over het geld.  

Horeca inventaris veilen

Of indien mogelijk brengt u de horeca keukenapparatuur of horeca inventaris bij ons locaal in, wij veilen het namens u, nationaal of internationaal. Nadeel u moet langer wachten tot u betaald bent, maar ontvangt waarschijnlijk een hogere prijs. Onze rol is u te helpen uw horeca inventaris of gebruikte horeca apparatuur in te wisselen voor euro’s. 

Waarde van horeca apparatuur en meubilair

Wij beschikken over taxateurs, hebben eigen transport en kunnen het opslaan. Mega flexibel en altijd 100% transparant en waar u ook voor kiest u krijgt snel geld voor wat u inbrengt.

Alles heeft waarde!

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.