Kantbank verkopen

Kantbank verkopen aan BuyBrothers.nl

Kantbank verkopen aan de inkoper en opkoper van kantbanken

Is het hoogtijd om uw kantbank te verkopen? Doe dat dan aan de partij die het beste bod voor u op tafel kan leggen. Soms zijn kantbanken nou eenmaal afgeschreven en is het tijd voor vervanging. Dan is het wel zo fijn om een goed bod te kunnen ontvangen voor uw kantbank. Dit bedrag kan tevens gebruikt om de gemiddelde koopprijs van de nieuwe kantbank weer te verlagen. Dus bent u op zoek naar een opkoper van kantbanken, zoek dan niet verder want BuyBrothers.nl heeft interesse!

Uw kantbank verkopen aan BuyBrothers.nl

U weet dat uw kantbank nog geld waard is, daarom bent u tenslotte ook op zoek gegaan naar de juiste koper. Wat is de juiste koper? Beste prijs en beste voorwaarden! Het kan lastig zijn om de kantbank in het juiste netwerk te verkopen die een kantbank dan ook op waarde kan schatten. Er is altijd een geinteresseerde koper voor uw oude kantbank waar ook ter wereld. Ons netwerk van opkopers en eindklanten zitten ook overal ter wereld. Zo weten wij hoeveel uw kantbank waard is en kunnen wij een goed bod neerleggen dat zowel goed voor u als voor ons is. Er komt voor ons veel bijkijken voor de gehele afhandeling. Naast administratie, inspectie en transport ook de gehele afhandeling van verkoop aan een andere partij. Het is ook wel een beetje te vergelijken met het opkopen van een CNC draaibank.

Wilt u zo snel mogelijk weten hoeveel uw kantbank oplevert? Stuur ons dan een bericht met foto’s en een zo goed mogelijke omschrijving van de kantbank of alle kantbanken, en wij komen zo snel mogelijk bij je terug. Wij ontvangen ook geregeld aanvragen op sales@buybrothers.nl inclusief WeTransfer link als het om vele foto’s gaat. Met WeTransfer kunt u makkelijk en snel vele foto’s sturen.

Tip van BuyBrothers.nl

Buybrothers.nl logo Hoe zorgt u ervoor dat u het maximale rendement kan ontvangen op een kantbank? Zorg ervoor dat de kantbank in goede staat is. Laat een specialist er nog even naar kijken voordat u de kantbank gaat aanbieden aan opkopers en inkopers. Des te beter de staat, des te hoger het bod dat u zult ontvangen.

Hoeveel is een tweedehands kantbank waard?

In vergelijking met het verkopen van kantoormeubilair is het verkopen van een kantbank net anders. Bij kantoormeubilair komt het neer op hoeveel gebruiksporen er op zit. Als je dat vergelijkt met een kantbank moeten we weten hoe oud het is, hoe lang de kantbank gebruikt is en of er defecten zijn. Het is voor ons erg belangrijk om zoveel mogelijk informatie te ontvangen over de staat van uw kantbank. De waarde van een kantbank is afhankelijk van de grootte van de kantbank, een kleine kantbank die nog prima werkt begint zo rond de €2.500,-. Dit is puur ter indicatie. Weten hoeveel uw kantbank waard het is? Stuur ons dan een bericht.

Welk bod kan ik verwachten op m’n kantbank?

De waardering van een kantbank verschilt met het bod dat wij uitbrengen. Waarom? Wij moeten er tenslotte ook geld op verdienen. Wij zijn geen eindklant en gebruiken de kantbank dan ook niet. Met ons uitgebreide wereldwijde netwerk aan opkopers en eindklanten kunnen wij relatief eenvoudig een kantbank weer verkopen. Wij zitten alleen wel met de inspectie op locatie, verwijdering van de kantbank, transport, administratie en meer. Dat staat zelfs los van de gehele afhandeling tijdens de wederverkoop aan een andere partij. Dus welk op bod kunt u verwachten? Stuur ons een bericht en wij komen hier zo snel mogelijk op terug!

Wij zijn de opkoper bij u in de buurt

Wij zijn door heel Nederland actief. Wij ontvangen dan ook aanbiedingen van vele goederen waaronder kantbanken vanuit heel Nederland. Van Leeuwarden, Groningen en Assen tot Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Ook vanuit de zuidelijke provincies ontvangen wij wekelijks aanbiedingen van goederen. Of u nu gevestigd bent in Maastricht, Sittard, Eindhoven of Den Bosch, geen probleem! Een kantbank verkopen aan BuyBrothers.nl kan vanuit iedere locatie. WIj zien uit naar uw aanbieding!

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen. Zo hebben wij ook interesse in uw heftruck.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.