Opkoper bedrijfsinventaris

bedrijfsinventaris opkoper

Uw bedrijfsinventaris verkopen? Dat kan via BuyBrothers.nl!

U wilt uw kantoormeubilair vervangen of in zijn geheel van uw bedrijfsinventaris af, laat een bericht achter en wij taxeren, doen een bod en komen uw bedrijfsinboedel halen. Op die manier bent u snel van uw gebruikte bureaus, kasten, bureaustoelen of andere bedrijfsinboedel af.

Bedrijfsprocessen veranderen nu eenmaal, of misschien heeft die ellendige corona ervoor gezocht dat u een (deel) van uw activa om wilt zetten in liquide middelen. Alles heeft waarde en gelukkig kunt u een beroep op Buybrothers.nl doen om uw bedrijfsinventaris te veilen. U kunt vanzelfsprekend ook op een later tijdstip op de veiling vervangende bedrijfsinventaris opkopen.

Wat is bedrijfsinventaris waard?

Uitgangspunt is dat alles waarde heeft. Bij het opkopen van bedrijfsinboedel zet u activa (al dan niet al afgeschreven) om in liquide middelen. Opkoop van kantoomeubilair valt hier veelal ook onder. Vanzelfsprekend geldt ook hier dat hoe beter de staat van de inboedel hoe hoger de waarde. Het is allemaal niet heel ingewikkeld. Laat ons je helpen die restvoorraden en surplus inboedel om te zetten in cash. Cash is king zeggen ze toch? Het schijnt dat crediteuren een stuk blijer worden van euro’s dan met die stellingkast, dat elektrische bureau of in die hoogte verstelbare bureaustoel.

Verdien aan uw afgeschreven bedrijfsinventaris via BuyBrothers.nl

Wilt u zo snel mogelijk weten hoeveel uw bedrijfsinventaris nog oplevert? Stuur ons dan een bericht met foto’s en een zo goed mogelijke omschrijving van de bedrijfsinventaris, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wij ontvangen ook geregeld aanvragen op inkoop@buybrothers.nl inclusief WeTransfer link als het om vele foto’s gaat. Met WeTransfer kunt u makkelijk en snel vele foto’s sturen.

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.