Opkoper incourante voorraad

incourante voorraad opkoper

Incourante voorraad verkopen? Dat kan via BuyBrothers.nl!

Als opkoper gaat een hart altijd sneller kloppen als het om incourante voorraad gaat. Deze administratie term zou betekenen dat voorraad geen waarde heeft. Bel ons en leer waarom ons motto: “Alles heeft waarde!” is.

Door o.a. niet optimaal voorraadbeheer, tegenvallende verkopen of gewoonweg te groot ingekocht ontstaan incourante voorraden. Deze voorraden zonder waarde hebben direct invloed op uw marges. Hoe langer deze voorraden niets anders staan te doen dan te verstoffen en kostbare opslagruimte in uw magazijn innemen kost het u geld. Daarnaast wordt de restwaarde met de dag minder.

Tijd voor actie dus!

Verdien aan uw incourante voorraad

Verdien aan uw onverkochte afgeschreven voorraad door ruimte te maken in uw opslag. Wij halen het bij u op. Zie ons in dit geval als een soort Marktplaats maar dan voor grote hoeveelheden.

Wat kopen de buybrothers op?

Eigenlijk alles wel. Alle soorten fysieke producten. Weet je ons motto nog: “Alles heeft waarde!”.

We hebben natuurlijk onze voorkeuren maar hebben beschadigde goederen, gedateerde goederen, prima voorraad maar waar simpelweg teveel van was ingekocht opgekocht. Wat we niet kunnen aannemen zijn levensmiddelen die over de houdbaarheidsdatum zijn, namaak artikelen en producten die niet langer veilig zijn om te gebruiken.

Maar sanitair producten zoals wc-potten, spoelbakken, bubbelbaden, douches van mij part een pallet wc borstels. Begin 2021 nog een partij van anderhalf dozijn hottubs doorgezet. De verkoper was er direct vanaf en liquide gemaakt en wij hebben nu een hottub in de tuin en de rest doorverkocht.

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.