incourante voorraad opkoper

Incourante voorraad verkopen? Dat kan via BuyBrothers.nl!

Incourante voorraad verkopen aan de opkoper en inkoper van winkelvoorraad en overtollig voorraad

Ieder jaar komt het wel voor dat bepaalde voorraad niet verkocht is. Of dit nu seizoensgedreven is of een andere reden heeft, wat het ook is BuyBrothers.nl is altijd geinteresseerd in uw incourante voorraad. Het opkopen incourante voorraad is ons specialisme. Wij doen graag een bod op uw overtollige winkelvoorraad of bieden graag een alternatief aan mocht het niet interessant zijn.

Als opkoper gaat een hart altijd sneller kloppen als het om incourante voorraad gaat. Deze administratie term zou betekenen dat voorraad geen waarde heeft. Stuur ons een bericht met de complete voorraad dat u wilt verkopen en kom er achter: “Alles heeft waarde!”.

Door onder andere niet optimaal voorraadbeheer, tegenvallende verkopen of gewoonweg te groot ingekocht ontstaan incourante voorraden. Deze voorraden zonder waarde hebben direct invloed op uw marges. Hoe langer deze voorraden niets anders staan te doen dan te verstoffen en kostbare opslagruimte in uw magazijn innemen kost het u geld. Daarnaast wordt de restwaarde met de dag minder.

Uw incourante winkelvoorraad verkopen aan BuyBrothers.nl

Verdien aan uw onverkochte afgeschreven voorraad door ruimte te maken in uw opslag. Wij halen het bij u op. Zie ons in dit geval als een soort Marktplaats maar dan voor grote hoeveelheden. Wij zijn dus altijd geinteresseerd in uw aanbod. Ons specialisme is dat wij efficient incourante voorraad kunnen doorverkopen naar eindklanten. Daar profiteert u dus weer van door een goed bod te krijgen van ons. Ons internationale netwerk geeft ons toegang tot vele andere opkopers en eindklanten. Dus wij weten veelal snel hoeveel uw overtollige winkelvoorraad waard is. En daar profiteert u dus van door een goed bod te krijgen dat voor beide partijen goed is. Onze marge zit tenslotte tussen het moment van inkopen en verkopen.

Wilt u zo snel mogelijk weten hoeveel uw incourante voorraad oplevert? Stuur ons dan een bericht met foto’s en een zo goed mogelijke omschrijving van de voorraad, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wij ontvangen ook geregeld aanvragen op inkoop@buybrothers.nl inclusief WeTransfer link als het om vele foto’s gaat. Met WeTransfer kunt u makkelijk en snel vele foto’s sturen.

Wat verstaan wij onder voorraden?

Eigenlijk alles wel. Alle soorten fysieke producten. Weet u ons motto nog: “Alles heeft waarde!”.

We hebben natuurlijk onze voorkeuren en veelal aanbiedingen die wij snel afhandelen met een goed bod of alternatief zijn veelal voorraden met betrekking sanitair, keukens, kleding, speelgoed, meubels, sieraden, voertuigen, fietsen en veelal andere consumenten goederen. Heeft veel retourgoederen die u wilt verkopen? Dat kan ook!

Heeft u beschadigde goederen zoals alleen aan de verpakking of gedateerde goederen, ook daar zijn wij wel in geinteresseerd. Wat wij niet kunnen aannemen zijn levensmiddelen die over de houdbaarheidsdatum zijn, namaak artikelen en producten die niet langer veilig zijn om te gebruiken.

Incourante voorraad verkopen

Incourante voorraad van een sanitairwinkel

Voorbeelden van aanbiedingen die wij ontvangen, opgekocht en doorverkocht hebben:

  • Sanitairwinkels met overtollige winkelvoorraad inclusief showroom voorraad
  • Keukenwinkels met incourante voorraden inclusief showroom voorraad
  • Kledingwinkels met overtollige winkelvoorraden
  • Speelgoedwinkels met incourante voorraden
  • Meubelzaken met overtollig winkelvoorraad
  • Webshops met overtollig voorraad
  • Fietsenzaken met incourante voorraden
  • Doe-Het-Zelf winkels met overtollig voorraad

En nog veel meer! Wij zien dat het veelal consumentengoederen is dat wordt aangeboden in een lijst van incourante voorraden. Dat is wat is ons betreft helemaal goed, wij kijken graag uit naar uw bericht!

Tip van BuyBrothers.nl

Buybrothers.nl logo Wilt u het maximale ontvangen voor uw overtollige en incourante winkelvoorraad? Zorg er dan voor dat alles goed in lijsten staan. Zorg er ook voor dat alles compleet is en de schade minimaal is. Haal alles wat echt niet meer verkocht kan worden uit de lijst en maak alles zo goed als kan weer verkoopklaar. Een complete lijst zorgt ervoor dat wij en andere opkopers snel een goed bod kunnen doen.

Hoeveel is m’n winkelvoorraad waard?

In vergelijking met het opkopen van computer hardware bijvoorbeeld is het met winkelvoorraad net even anders. Wij moeten weten welke producten u graag wilt verkopen, wat het merk is, hoe oud het is, of er schade aan de verpakking zit of aan het product, wilt u het exclusief in het buitenland verkopen etc. Als wij voldoende informatie hebben kunnen wij een beter bod doen. Vaak dus hoger dan als wij niet genoeg informatie hebben ontvangen.

Welk bod kan ik verwachten op m’n incourante voorraad?

Wij doen een bod op basis van het verschil wat wij denken dat nodig is qua uren en werkzaamheden dat wij moeten verrichten tegenover de opbrengst aan de verkoopkant. Dit betekent dat de waarde dus hoger is dan het bod dat wij doen, dat is vanzelfsprekend. Wij zijn geen eindklant en zullen uw winkelvoorraad dan ook niet gebruiken. Wilt u weten hoeveel wij voor uw incourante winkelvoorraad bieden? Stuur ons dan een bericht.

Buybrothers.nl, de opkoper bij u in de buurt

Of u nu gevestigd zit in Amsterdam of Groningen het maakt ons niet uit. Wij ontvangen uit het hele land aanbiedingen voor het opkopen van overtollige winkelvoorraden. Van Leeuwarden, Groningen en Assen tot Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Ook in de zuidelijke provincies weet men ons te vinden. Van Maastricht, Sittard, Eindhoven en Den Bosch tot Tilburg, Vlissingen en Goes. Incourante voorraad verkopen aan BuyBrothers.nl kan vanuit iedere locatie. Wij zien uit naar uw aanbieding!

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.