Uw bedrijfsauto snel verkopen?

bedrijfsauto snel verkopen

Uw bedrijfsauto snel verkopen? Dat kan via BuyBrothers.nl

Wij krijgen geregeld vragen voor het opkopen van een bedrijfsauto of soms een heel wagenpark. In sommige gevallen is het fijn om een bedrijfsauto auto snel te kunnen verkopen. Je vraagt meerdere prijzen, er komt nog een tijd wat onderhandelen bij en zelfs dan nog valt het soms tegen.

Door ons uitgebreide netwerk hebben we eigenlijk altijd wel een koper voor uw bedrijfswagens. Alle grote merken van bedrijfswagens, bestelwagen tot busjes hebben we al opgekocht en succesvol verkocht. Waardoor u verzekerd bent van vrijwaring en snelle liquiditeit.

Alle bekende bedrijfswagen merken zoals Iveco, Mercedes Benz, Volkswagen, Ford, Renault, Opel, Peugeot en wat niet meer hebben we al omgezet naar euro’s voor onze klanten. Modellen als de Daily, Transit bestelbus, Vito en Sprinter zijn bij ons bekend.

Ook voor uw koelwagens en gesloten bestelwagens kunt u ons bellen. Bekijk ook relevante informatie over uw voertuig op RDW.nl.

Wat is mijn bedrijfswagen waard?

Wil je je bestelbus verkopen en weten wat die waard is? Onderstaand leggen we uit wat uw bus waard is. Vrijblijvend een voorstel ontvangen? Neem contact met ons op!

Bij het opkopen van een busje wordt voornamelijk naar de betrouwbaarheid gekeken. Je zou kunnen zeggen dat de “Betrouwbaarheid bepaling” van een bestelbus de waarde bepaald van de bestelbus. Waarde bepalende indicatoren zijn:

  1. Kilometerstand.
  2. Onderhoudsgeschiedenis.
  3. Het aantal chauffeurs die ermee gereden hebben. Was het een bestelbus voor algemeen gebruik voor verschillende koeriers of werd de bedrijfswagen voornamelijk door 1 iemand gereden.

Voordelen voor u bij de opkopers van Buybrothers

  1. Gratis waardebepaling.
  2. Betere prijs dan dat u bij inruil zou krijgen.
  3. Specialist in het omzetten van allerhande bedrijfsactiva in harde euro’s voor jou. Bedrijfswagens zijn geen uitzondering.
  4. Handel stopt niet bij de grens. Nederlandse bedrijfswagens vinden gretig aftrek buiten Nederland en wij hebben de contacten.
  5. Snelle vrijwaring en binnen enkele dagen het geld op uw rekening.
  6. Naast uw bedrijfswagen nog machines, voorraden of andere activa waar u niets mee doet? Laat het ons weten en krijg op die manier nog meer geld voor uw nieuwe bedrijfswagen.

Verdien aan uw afgeschreven bedrijfswagen via BuyBrothers.nl

Wilt u zo snel mogelijk weten hoeveel uw bedrijfswagen nog oplevert? Stuur ons dan een bericht met foto’s en een zo goed mogelijke omschrijving van de bedrijfswagen of alle bedrijfswagens, en wij komen zo snel mogelijk bij je terug. Wij ontvangen ook geregeld aanvragen op inkoop@buybrothers.nl inclusief WeTransfer link als het om vele foto’s gaat. Met WeTransfer kunt u makkelijk en snel vele foto’s sturen.

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.