retourgoederen opkoper

Uw retourgoederen verkopen? Dat kan via BuyBrothers.nl!

Retourgoederen verkopen aan de opkoper en inkoper van retourgoederen

Iedere webshop, en veelal winkels, hebben er last van, retourgoederen. Consumenten die binnen de 14 dagen het product weer terugsturen of langsbrengen in de winkel. Dit betekent vaak dus dat het product niet meer als nieuw verkocht kan worden. Deze goederen eindigen vaak nog in een koopjeshoek in de hoop dat ze alsnog verkocht worden. Maar 99% van de retourgoederen worden niet meer opnieuw verkocht. Dan is er nog een mooi alternatief om alsnog te verdienen aan deze retourgoederen. Namelijk, verkopen aan de opkoper van retourgoederen in Nederland, BuyBrothers.nl.

BuyBrothers.nl is als opkoper van retourgoederen de plek waar u uw voorraad retourgoederen aan kunt verkopen. Wij werken met zowel kleine als grote bedrijven in de opkoop van retourgoederen. Wij kopen bijna alles op wat onder retourgoederen valt. Vanzelfsprekend controleren wij alle goederen en producten op schade of product specifieke eigenschappen.

Uw retourgoederen verkopen aan BuyBrothers.nl

Retourgoederen verkopen

Retourgoederen van een kledingzaak opgekocht door BuyBrothers.nl

Verdien aan uw onverkochte retourgoederen door deze voorraad aan te bieden bij BuyBrothers.nl. Wij zijn altijd geinteresseerd in uw retourgoederen. Enkele voorbeelden van retourgoederen die wij ontvangen: meubels, speelgoed, keukenapparaten, spelletjes, spelcomputers, kleding, woonaccesoires, elektronica, badkamer en sanitair, dieraccesoires en nog veel meer. Er is altijd een geinteresseerde koper voor uw retourgoederen Niet alleen in Nederland maar wereldwijd zijn er vele opkopers en eindklanten die graag uw retourgoederen overnemen. Alleen kan het een uitdaging zijn om een netwerk op te bouwen van deze potentiele kopers. Dat is juist de specialiteit van BuyBrothers.nl. Omdat wij weten hoeveel uw retourgoederen ongeveer op zal leveren kunnen wij een bod doen dat voor beide partijen goed is.

Wilt u zo snel mogelijk weten hoeveel uw retourgoederen oplevert? Stuur ons dan een bericht met foto’s en een zo goed mogelijke omschrijving van de retourgoederen, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wij ontvangen ook geregeld aanvragen op inkoop@buybrothers.nl inclusief WeTransfer link als het om vele foto’s gaat. Met WeTransfer kunt u makkelijk en snel vele foto’s sturen.

Tip van BuyBrothers.nl

Buybrothers.nl logoEen tip dat wij graag meegeven is dat u van te voren een goed overzicht heeft van alle retourgoederen die u wilt verkopen. Wij staan ook open om als partner dit met u te doen. Een goed overzicht betekent ook dat u open en eerlijk moet aangeven welke goederen bijvoorbeeld schade heeft. Zo kunnen wij een eerlijk bod doen en komt mede het vertrouwen ten goede.

Wat zijn mijn retourgoederen nog waard?

Vraag het geheel vrijblijvend een waardebepaling aan. Als wij geïnteresseerd zijn in uw retourgoederen, in vele gevallen wel, doen wij graag een bod. Dus wilt u weten wat uw retourgoederen nog waard zijn laat het ons weten en wij helpen u graag verder. In vergelijking met het opkopen van kantoormeubilair willen wij graag een zo goed mogelijk overzicht van uw retourgoederen. Wij begrijpen dat het lastig om ieder individueel goed te mailen. Daarom zullen we proberen over te gaan tot een bod op de gehele retourgoederen voorraad en nemen we een bepaald risico. Dat zal ook terugkomen in het bod.

Retourgoederen sanitairwinkel

Retourgoederen van sanitairwinkel opgekocht door BuyBrothers.nl

Welk bod kan ik verwachten op m’n retourgoederen?

Wij doen een bod op basis van het verschil wat wij denken dat nodig is qua uren en werkzaamheden dat wij moeten verrichten tegenover de opbrengst aan de verkoopkant. Dit betekent dat de waarde dus hoger is dan het bod dat wij doen, dat is vanzelfsprekend. Wij zijn geen eindklant en zullen uw retourgoederen dan ook niet gebruiken. Wilt u weten hoeveel wij voor uw retourgoederen bieden? Stuur ons dan een bericht.

BuyBrothers.nl, de opkoper bij u in de buurt

Of u nu gevestigd zit in Amsterdam of Groningen het maakt ons niet uit. Wij ontvangen uit het hele land aanbiedingen voor het opkopen van retourgoederen. Van Leeuwarden, Groningen en Assen tot Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Ook in de zuidelijke provincies weet men ons te vinden. Van Maastricht, Sittard, Eindhoven en Den Bosch tot Tilburg, Vlissingen en Goes. Retourgoederen verkopen aan BuyBrothers.nl kan vanuit iedere locatie. Wij zien uit naar uw aanbieding!

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.