Opkoper van ICT, hardware en elektronica

opkoper hardware ict

BuyBrothers.nl is ook gespecialiseerd in het opkopen van hardware (ICT) en elektronica

Bent u opzoek om uw oude of afgeschreven hardware (ICT) en elektronica te verkopen? Voor de verkoop van hardware bent u bij BuyBrothers.nl aan het juiste adres. Wij zijn opkoper van hardware, ICT en elektronica in Nederland. Wat betreft hardware zijn wij dan ook geïnteresseerd in de volgende hardware: Printers, netwerk apparatuur, laptops, desktop computers, servers, patchkasten, telefooncentrales en vele andere type hardware. Wilt u weten of wij geïnteresseerd zijn in uw hardware? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij verzorgen indien gewenst ook dataverwijdering.

Wat is mijn hardware nog waard?

Wij krijgen geregeld de vraag hoeveel hardware of elektronica nog waard is. De waarde van hardware is natuurlijk per specifieke item anders. Vraag daarom ook een waardebepaling aan van BuyBrothers.nl.

Verdien aan uw (afgeschreven) hardware en elektronica

Laat uw hardware niet stof happen. Ieder jaar dat u uw hardware laat staan wordt het minder waard. Vraag ons daarom een waardebepaling aan en zorgen ervoor dat wij zo snel mogelijk reageren.

Opkopen printers hardware

Voor een opdrachtgever hebben wij 400+ printers overgenomen.

De #1 Opkoper en inkoper

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.