Hardware opkopen door de hardware opkoper

Laat uw hardware opkopen door hardware opkoper BuyBrothers.nl

Laat uw hardware opkopen door de inkoper en opkoper van hardware

Computers, printers, laptops en andere hardware is om de zoveel tijd toch echt toe aan vervanging. Het laatste wat u wilt is dat u zoals bij de overheid op verouderde hardware werkt. Sterker nog, de kans op cyberaanvallen op verouderde hardware kan grote gevolgen hebben. Dus als het hoogtijd is om de hardware te vervangen staan wij klaar om het gehele proces van hardware opkopen voor u op te lossen. Het voordeel van BuyBrothers.nl is dat wij snel een bod kunnen doen of met een goed alternatief kunnen komen op voor uw verouderde en overtollige hardware.

Wilt u dus uw oude hardware verkopen, dan geeft u uiteraard de voorkeur aan een partij met ervaring. Iemand die ervoor zorgt dat u uw ruimte kunt benutten, u een goede prijs biedt én verstand van zaken heeft. BuyBrothers.nl heeft een transparante werkwijze en, dankzij jarenlange ervaring, een handelswijze waar u absoluut tevreden mee zult zijn. Het opkopen van overtollige IT apparatuur is voor ons een dagelijkse bezigheid. Wij hebben verschillende grote en kleine partijen opgekocht of doorgezet naar onze collega’s als wij denken dat dit beter bij hun past.

Wat verstaan wij onder hardware?

U bent op deze pagina terechtgekomen, dus u weet vast waar we het over hebben. Voor de zekerheid gaan we iets dieper op het onderwerp in, want welke oude hardware kunt u aan BuyBrothers.nl verkopen? Met oude hardware bedoelen wij vanzelfsprekend afgeschreven IT apparatuur waar wij rederlijkerwijs vanuit mogen gaan dat het nog een tweede leven heeft.

Denk aan hardware in de breedste zin van het woord, waaronder:

 • Laptops
 • Computers
 • Computeronderdelen
 • Modems en Routers
 • Servers
 • Monitors
 • Printers
 • Netwerkapparatuur
 • Weet u niet zeker of wij bepaalde hardware opkopen? Stuur ons dan een bericht

Welke merken hardware kopen wij op?

Wij krijgen geregeld de vraag of er specifieke merken zijn die wij wel of niet opkopen. In principe kopen wij (bijna) alle oude hardware op zolang wij denken of er nog een tweede leven is. Ga er maar vanuit dat de beste kwaliteit A-merken wij altijd geinteresseerd zijn. Dit geldt voor laptops, computers, servers, netwerken, printers en dergelijke.

 • HPE (Hewlett Packard Enterprise)
 • Cisco
 • Juniper Networks
 • Netgear
 • Dell / EMC
 • Lenovo
 • Asus
 • Acer
 • MSI
 • Ubiquiti
 • IBM
 • Sun Microsystems
 • NetApp
 • Datto
 • Brocade
 • Extreme Networks
 • Fujitsu
 • Arista Networks
 • Apple
 • Broadcom
 • Brother

Wilt u zeker weten of ook wij uw oude hardware opkopen? Stuur ons dan een bericht. Netwerkapparatuur verkopen aan Buybrothers.nl kan dus ook. En dat geldt ook voor opslag mocht u nog opslag hardware hebben liggen.

Opkopen printers hardware

Voor een opdrachtgever hebben wij 400+ printers opgekocht

Zakelijk oude hardware verkopen

U kunt natuurlijk uw hardware weggooien, maar het een tweede leven geven is vele malen beter voor mens, dier en milieu. Ook verdient u er op deze manier nog een zakcentje aan, dus dat is dubbel genieten. Bij de productie van apparatuur worden grondstoffen, zoals tin, goud en koper gebruikt. Daarbij heeft het productieproces ook invloed op onze wereld.

Een ander nadeel van het weggooien van uw apparatuur is de veiligheid. Gebruikte hardware bevat altijd data, die naar u of de gebruiker te herleiden zijn. Door uw zakelijke hardware aan BuyBrothers.nl te verkopen, bent u verzekerd van grondige datavernietiging. Zonder de gegevens te raadplegen verwijderen wij alle gegevens van de hardware, voordat we iets met de apparatuur doen.

Uw hardware verkopen aan BuyBrothers.nl

Wij zijn altijd geinteresseerd in uw oude hardware. Dus biedt graag uw afgeschreven computers, desktops, laptops, servers, monitors, printers en alle andere hardware aan door ons een bericht te sturen. Wij zorgen ervoor dat uw hardware verkoop klaargemaakt wordt. Niet alleen in Nederland kan de hwardware namelijk doorverkocht worden maar dit zou ook naar het buitenland kunnen. BuyBrothers.nl heeft dit internationale netwerk. Wij weten dus ook altijd wat de hardware ongeveer waard is. Zodoende kunnen wij een goed bod doen dat voor beide partijen goed is. Wij zijn geen eindklanten van uw hardware dus onze marge zit tussen de het hardware opkopen en de hardware verkopen. En nogmaals, daarom is datavernietiging van uw hardware ook zo belangrijk. U weet namelijk niet waar uw hardware naar toe gaat uiteindelijk. Maar geen zorgen, wij regelen alles!

Wilt u zo snel mogelijk weten hoeveel uw hardware oplevert? Stuur ons dan een bericht met foto’s en een zo goed mogelijke omschrijving van de hardware, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wij ontvangen ook geregeld aanvragen op inkoop@buybrothers.nl inclusief WeTransfer link als het om vele foto’s gaat. Met WeTransfer kunt u makkelijk en snel vele foto’s sturen.

Tip van BuyBrothers.nl

Buybrothers.nl logoWilt u het maximale rendement voor uw hardware? Hardware opkopen is geen ‘rocket science’. Wij moeten weten welk merk het is, hoe oud het is, hoe lang  het gedraaid heeft etc. Om zoveel mogelijk voor uw afgeschreven hardware te krijgen adviseren wij altijd om een complete lijst in orde te maken met alle details. Geef ook aan welke schade hebben, niet meer aan willen, welke nog onderhoud heeft gehad, etc. Zo kunnen wij snel en goed een bod doen. En bent u verzekerd van een snelle afhandeling.

Hoeveel is m’n hardware waard?

In vergelijking met het opkopen van kantoormeubilair bijvoorbeeld is het met hardware net even anders. Wij moeten weten welke merk de hardware is, welk type, hoeveel de hardware gebruikt is, is er schade aan de buitenkant, is er aan de hardware, wat is de onderhoudshistorie evenuteel etc. Als wij voldoende informatie hebben kunnen wij een beter bod doen. Vaak dus hoger dan als wij niet genoeg informatie hebben ontvangen. Onder hardware verstaan we natuurlijk veel zoals computers, desktops, printers, laptops, etc. daarom is het zonder context erg lastig te zeggen hoeveel hardware waard is en welk begin bod u kunt verwacht. Stuur ons een bericht met een complete lijst en wij komen snel terug met een bod!

Welk bod kan ik verwachten op m’n hardware?

Wij doen een bod op basis van het verschil wat wij denken dat nodig is qua uren en werkzaamheden dat wij moeten verrichten tegenover de opbrengst aan de verkoopkant. Dit betekent dat de waarde dus hoger is dan het bod dat wij doen, dat is vanzelfsprekend. Wij zijn geen eindklant en zullen uw oude hardware dan ook niet gebruiken. Wilt u weten hoeveel wij voor uw overtollige hardware bieden? Stuur ons dan een bericht.

Buybrothers, de opkoper bij u in de buurt

Of u nu gevestigd zit in Amsterdam of Groningen het maakt ons niet uit. Wij ontvangen uit het hele land aanbiedingen voor het opkopen van overtollige hardware. Van Leeuwarden, Groningen en Assen tot Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Ook in de zuidelijke provincies weet men ons te vinden. Van Maastricht, Sittard, Eindhoven en Den Bosch tot Tilburg, Vlissingen en Goes. Hardware verkopen aan BuyBrothers.nl kan vanuit iedere locatie. Wij zien uit naar uw aanbieding!

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.