Overstock verkopen aan de opkoper van overstock

Overstock verkopen aan Buybrothers.nl

Overstock verkopen aan Buybrothers.nl

Soms loop je tegen het feit dat je overstock hebt liggen. Teveel voorraad waar u vanwege seizoen, trend of andere reden niet snel meer van af komt. Geen probleem! Gelukkig kan u overstock verkopen aan Buybrothers.nl. Wat de reden ook is wij staan te trappelen om een goed en eerlijk bod te doen op uw overstock. Van kleding, tot speelgoed, etenswaren, elektronica, Bol.com retouren en nog veel meer. Dus wilt u weten hoeveel uw overstock nog waard is? Stuur ons dan vandaag nog een bericht!

Uw overstock verkopen aan Buybrothers.nl

Bij Buybrothers.nl ontvangen wij wekelijks vele aanbiedingen van overstock. Wist u dat overstock een van onze favoriete opkoop projecten zijn? Daar onze jarenlange ervaring in de wondere wereld van overstock hebben wij een netwerk opgebouwd waardoor wij weten hoeveel een eerlijke prijs is. Ook wij willen graag dat u de volgende keer weer aan ons denkt als u overstock wilt verkopen. Wij kopen (bijna) alle soorten overstock. Sterker nog, mocht er overstock worden aangeboden dat niet helemaal in ons straatje past weten wij altijd wel iemand die wel interesse heeft. Dus u heeft gegarandeerd een aanbieding op uw overstock als u vandaag nog een bericht naar ons stuurt!

Wilt u zo snel mogelijk weten hoeveel uw overstock oplevert? Stuur ons dan een bericht met foto’s en een zo goed mogelijke omschrijving van de overstock, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wij ontvangen ook geregeld aanvragen op inkoop@buybrothers.nl inclusief WeTransfer link als het om vele foto’s gaat. Met WeTransfer kunt u makkelijk en snel vele foto’s sturen.

Tip van BuyBrothers.nl

Buybrothers.nl logo Wilt u het maximale voor uw overstock ontvangen? Zorg er dan voor dat u zoveel mogelijk overzichtelijk heeft gedocumenteerd. Wees ook eerlijk of er schade is, ook de mate van de schade. Zorg dat het presenteerbaar is en maak enkele goede foto’s. Hiermee kunt u, niet alleen bij ons, maar stiekem bij anderen ook een beter bod verwachten.

Hoeveel is m’n overstock waard?

De waarde van overstock kunnen wij vanzelfsprekend niet vooraf al zeggen. Want wat gaat u aanbieden? Er zit vanzelfsprekend al een groot verschil tussen kleding en tijdelijk houdbare producten. Moeten wij ver rijden om het op te halen bijvoorbeeld. Moeten wij met een vrachtwagen komen of kan het in een busje. Allemaal variabelen waar wij rekening mee moeten houden. Kleine hoeveelheden overstock gaat al vanaf €500,- tot enorme overstock van wel tientallen tot wel honderd pallets gaat tot soms wel €100.000,-

Welk bod kan ik verwachten op overstock?

De waardering van overstock is niet hetzelfde als het bod dat wij doen. Er moet tenslotte geld verdiend worden. Wij zitten met de inspectie op locatie (eventueel), verwijderen en transport, eigen inspectie en onderhoud en meer dienstverlening. Dus verwacht niet de hoofdprijs maar wel een goed bod voor beide partijen. Mocht u ergens anders een hoger bod ontvangen, kunt u die altijd nemen maar onthoud wel voor addertjes onder het gras.

De opkoper bij u in de buurt

Of uw overstock nu in Amsterdam of Groningen staat het maakt ons niet uit. Wij ontvangen uit het hele land aanbiedingen voor het opkopen van overstock. Van Leeuwarden, Groningen en Assen tot Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Ook in de zuidelijke provincies weet men ons te vinden. Van Maastricht, Sittard, Eindhoven en Den Bosch tot Tilburg, Vlissingen en Goes. Overstock verkopen aan BuyBrothers.nl kan vanuit iedere locatie. Wij zien uit naar uw aanbieding!

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen. Zo hebben wij ook interesse in uw heftruck.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.