Opkoper faillissement

opkoper bedrijfsbeëindiging

BuyBrothers.nl helpt o.a. insolventie advocaten en curatoren met het opkopen van faillissementen.

De opkoper faillissementen maakt een exorbitante groei door. Wanneer uw bedrijf failliet gaat, heeft u het zwaar te verduren. Niet alleen emotioneel, maar ook financieel. In deze periode heeft u behoefte aan een opkoper, die oog heeft voor de zaak. Die de waarde van uw boedel ziet en u niet alleen van uw spullen afhelpt, maar ook een goede prijs biedt.

Waarom BuyBrothers voor faillissement opkoop?

Samenwerken met BuyBrothers.nl heeft diverse voordelen. Om te beginnen werken ze transparant en snel. U heeft binnen 24 uur duidelijkheid over uw situatie, zodat u weer verder kunt. Daarbij kunt u een gratis waardebepaling bij ons aanvragen en hebben wij eigen vervoer, waardoor we uw goederen zo spoedig mogelijk kunnen ophalen. Uiteraard regelen we de betaling, voordat we uw boedel meenemen. Dit geeft u weer lucht.

Voor wie is de opkoper faillissementen geschikt?

Het mooie van BuyBrothers.nl is dat wij bijna alles opkopen in geval van faillissementen. Om te beginnen schakelt u ons in voor magazijnopruimingen, incourante voorraden, bedrijfsbeëindigingen, faillissementen, overschoten en restanten. De branche is voor ons (bijna nooit) relevant, want wij kopen faillissementspartijen van vrijwel alle bedrijven in. Zo werkt BuyBrothers.nl ook nauw samen met insolventie advocaten en curatoren.

Of u nu in binnen- of buitenland gevestigd bent; wij komen absoluut naar u toe. Als opkoper in faillissementen werken wij regelmatig in alle grote steden, zoals Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Leeuwarden, Groningen, Eindhoven, etc.

Meer informatie over faillissement opkoper BuyBrothers.nl?

Wilt u zo snel mogelijk weten hoeveel alles nog oplevert? Stuur ons dan een bericht met foto’s en een zo goed mogelijke omschrijving van de goederen, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wij ontvangen ook geregeld aanvragen op inkoop@buybrothers.nl inclusief WeTransfer link als het om vele foto’s gaat. Met WeTransfer kunt u makkelijk en snel vele foto’s sturen.

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.