opkoper bedrijfsbeëindiging

Er komt veel kijken bij een bedrijfsbeëindiging wij ontzorgen u volledig met het opkopen van uw bedrijfsactiva.

Opkoper bedrijfsbeëindiging

BuyBrothers.nl staat ook bekend als een opkoper bedrijfsbeëindiging specialist. Wij helpen u graag in de correcte afhandeling van uw inventaris en voorraad als u onverhoopt uw bedrijf gaat sluiten. Dit geldt ook  voor een vrijwillige bedrijfsbeëindiging. Als u snel op zoek bent naar een partij die zowel een waardebepaling kan doen alsmede een gunstig bod kan uitbrengen dan bent u op het juiste adres.

Als wij er uit komen wat betreft de prijs verzorgen wij ook het transport van uw bedrijfsactiva. U wordt dus helemaal ontzorgt. Wilt u meer weten over het opkopen van uw bedrijfsactiva neem dan geheel vrijblijvend contact met ons.

Wat zijn mijn bedrijfsonderdelen nog waard?

Een waardebepaling kan u soms een goed inzicht geven wat u nog in bezit heeft. Wij verzorgen daarom graag een waardebepaling van uw bedrijfsactiva en kunnen, indien gewenst, een bod doen op uw bedrijfsactiva.

Wilt u zo snel mogelijk weten hoeveel alles nog oplevert? Stuur ons dan een bericht met foto’s en een zo goed mogelijke omschrijving van de goederen, en wij komen zo snel mogelijk bij je terug. Wij ontvangen ook geregeld aanvragen op inkoop@buybrothers.nl inclusief WeTransfer link als het om vele foto’s gaat. Met WeTransfer kunt u makkelijk en snel vele foto’s sturen.

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.