Gereedschap verkopen aan de opkoper van professioneel gereedschap

Gereedschap verkopen aan Buybrothers.nl

Gereedschap verkopen aan Buybrothers.nl

Af en toe is het hoog tijd om de werkplaats, hal, of garage op te ruimen. Al helemaal als er gereedschap ligt dat inmiddels is afgeschreven en nodig vervangen moet worden. Als u denkt om nieuw gereedschap aan te schaffen is er niets mooier dan om nog een goed bedrag te krijgen voor dit afgeschreven gereedschap. Mocht u dus gereedschap tegenkomen en denken “ik zou hier nog een goed bedrag voor willen hebben” verkoop uw gereedschap dan aan BuyBrothers.nl. Wij zijn namelijk opkopers en inkopers van professioneel gereedschap. Wij zijn alleen wel geintereseerd in professioneel gereedschap. Dus een huis, tuin en keukenboortje hoeft u niet bij ons aan te bieden. Wij kopen overtollig gereedschap door heel Nederland. Dus heeft u professioneel gereedschap staan dat u wilt verkopen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij doen u een scherp aanbod op uw gereedschap.

Wij ontvangen dagelijks vele aanbiedingen van gereedschap uit heel Nederland. Voor ons dus een kleine moeite om in te kunnen schatten wat een eerlijke prijs is en snel te reageren. Zo ontvangen wij aanbiedingen van alle soorten gereedschap. professionele boren, hamers, multi-tools, zagen en nog veel meer. Ieder type gereedschap kunt u van harte aanbieden. Er is wereldwijde interesse in gereedschap, alleen moet u dan wel weten waar u moet zijn. Daar komt onze expertise juist weer om de hoek kijken.

Gereedschap verkopen aan of via BuyBrothers.nl

Wilt u zo snel mogelijk weten hoeveel uw gereedschap oplevert? Stuur ons dan een bericht met foto’s en een zo goed mogelijke omschrijving van het gereedschap, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wij ontvangen ook geregeld aanvragen op inkoop@buybrothers.nl inclusief WeTransfer link als het om vele foto’s gaat. Met WeTransfer kunt u makkelijk en snel vele foto’s sturen.

Tip van BuyBrothers.nl

Buybrothers.nl logoWilt u het maximale rendement op uw gereedschap? Zorg er dan voor dat het gereedschap in goede conditie is. Zit er een scheur in? Biedt het dan niet aan. Een kapotte zaag dat vervangen kan worden? Doe dat dan ook. Vaak zijn deze reparaties klein maar zorgen er zeker voor dat het gereedschap sneller en hoger wordt ingeschat en dus verkocht.

Hoeveel is m’n gereedschap waard?

De waarde van gereedschap kunnen wij vanzelfsprekend niet vooraf al zeggen. Er zijn namelijk nogal wat verschillende soorten en type gereedschappen. Merken, bouwjaren en andere factoren spelen mee in de waarde van een tweedehands gereedschap, dit geldt bijvoorbeeld ook voor het verkopen van een aanhangwagen. Is het gereedschap nog in goede staat, kan het nog gebruikt worden, hoeveel draaiuren e.d. heeft het gereedschap gemaakt en andere variabelen zijn ook belangrijk om te weten bij het opkopen.Gereedschap met goede merken gaan zo vanaf €50,- tot soms wel €2.500,-

Welk bod kan ik verwachten op m’n gereedschap?

Een waardering van gereedschap is niet hetzelfde als het bod dat wij doen. Er moet tenslotte geld verdiend worden. Wij zitten met de inspectie en transport, eigen inspectie en onderhoud en meer dienstverlening. Dus verwacht niet de hoofdprijs maar wel een goed bod voor beide partijen. Mocht u ergens anders een hoger bod ontvangen, kunt u die altijd nemen maar onthoud wel voor addertjes onder het gras.

De opkoper bij u in de buurt

Of uw gereedschap nu in Amsterdam of Groningen staat, het maakt ons niet uit. Wij ontvangen uit het hele land aanbiedingen voor het opkopen van gereedschap. Van Leeuwarden, Groningen en Assen tot Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Ook in de zuidelijke provincies weet men ons te vinden. Van Maastricht, Sittard, Eindhoven en Den Bosch tot Tilburg, Vlissingen en Goes. Gereedschap verkopen aan BuyBrothers.nl kan vanuit iedere locatie. Wij zien uit naar uw aanbieding!

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen. Zo hebben wij ook interesse in uw gereedschap.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.