Guillotineschaar verkopen

Guillotineschaar verkopen aan BuyBrothers.nl

Guillotineschaar verkopen aan de opkoper en inkoper van guillotinescharen

Een guillotineschaar, ook wel plaatschaar of  knipschaar, is soms aan vervanging toe. Of het bedrijf nu groter wordt en de oude guillotinescharen moet vervangen worden of omdat deze simpelweg zijn afgeschreven. Wat de reden is voor de verkoop van uw guillotineschaar via BuyBrothers.nl kunt u een goed bod ontvangen. Via ons krijgt u een snelle waardebepaling en doen direct een bod of komen met een alternatief voorstel. Veilen kan bijvoorbeeld ook veel opleveren, omdat u dan direct aan eindgebruikers kunt verkopen.

Guillotineschaar verkopen aan BuyBrothers.nl

Naast ons zijn er altijd geinteresseerde kopers voor uw guillotineschaar. Niet alleen in Nederland maar overal ter wereld zijn deze plaatscharen nodig voor metaalbewerking. Het kan lastig zijn om het juiste netwerk te vinden of bouwen om uw guillotineschaar snel te kunnen verkopen voor de beste prijs. Dit is juist de specialiteit van BuyBrothers.nl. Omdat wij weten hoeveel een guillotineschaar op kan leveren kunnen wij daarom ook een goed bod die voor beide partijen goed zal zijn. Het opkopen van een guillotineschaar  is niet zo eenvoudig als in vergelijking met bijvoorbeeld het opkopen van kantoormeubilair. Net als bijvoorbeeld een reachtruck opkopen, moeten wij weten wat het merk is, wat het bouwjaar is, hoeveel uren de machine gedraaid heeft etc.

Wilt u zo snel mogelijk weten hoeveel uw guillotineschaar oplevert? Stuur ons dan een bericht met foto’s en een zo goed mogelijke omschrijving van de guillotineschaar of alle guillotinescharen, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wij ontvangen ook geregeld aanvragen op inkoop@buybrothers.nl inclusief WeTransfer link als het om vele foto’s gaat. Met WeTransfer kunt u makkelijk en snel vele foto’s sturen.

Tip van BuyBrothers.nl

Buybrothers.nl logo Wij geven graag als tip mee om ervoor te zorgen dat de guillotineschaar in goede staat is. Voor dat u de guillotineschaar  gaat aanbieden aan ons, andere opkopers of eindgebruikers, is het advies altijd om de guillotineschaar even te laten controleren door een specialist. Repareer de mechanische problemen en zorg ervoor dat dat de machine niet binnen 6 maanden alsnog onderhoud nodig heeft. Hiermee kunt u een maximaal rendement voor uw oude of afgeschreven guillotineschaar ontvangen.

Hoeveel is een guillotineschaar waard?

Deze vraag krijgen natuurlijk iedere week binnen bij BuyBrothers.nl. Ook logisch want dat is waarom u hier bent gekomen. De waarde van een guillotineschaar hangt van welke merk het is, type van de guillotineschaar, bouwjaar en draaiuren van de guillotineschaar. Is er zichtbare schade en/of mechanische schade. Is er bijvoorbeeld schade gerepareerd? Is er een onhoudershistorie(boekje) overzicht aanwezig? Al deze vragen en meer hebben wij nodig om een goede waardebepaling van uw guillotineschaar te kunnen doen. Afhankelijk van de antwoord op de vorige vragen kunt u ongeveer verwachten dat de waarde van een guillotineschaar begint vanaf €2.000,-. Nogmaals, afhankelijk van allerlei facetten van de desbetreffende guillotineschaar.

Welk bod kan ik verwachten op m’n guillotineschaar?

Het bod op uw guillotineschaar zal anders zijn dan de waardering. Waarom? heel simpel, daar zit onze marge van de inkoop en verkoop van de guillotineschaar. Wij zijn geen eindklant en zullen de guillotineschaar dan ook niet gebruiken. Wij moeten rekening houden met de kosten die wij moeten maken. Zoals de handeling, het transport, de inspectie en administratie. Wilt u weten  hoeveel u voor uw guillotineschaar kunt krijgen? Stuur ons dan een bericht.

Wij zijn de opkoper bij u in de buurt

Wij zijn BuyBrothers.nl, de opkoper en inkoper van guillotinescharen in Nederland. Waar u ook zit wij doen graag een bod op uw overtollige guillotineschaar. Van Leeuwarden, Groningen en Assen tot Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Ook de zuidelijke provincies mogen van harte een guillotineschaar aanbieden. Van Maastricht, Sittard, Eindhoven en Den Bosch tot Tilburg, Vlissingen en Goes. Wij komen overal uw guillotineschaar ophalen tegen een goed bod.

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen. Zo hebben wij ook interesse in uw heftruck.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.