Graafmachine verkopen

Graafmachine verkopen via BuyBrothers.nl

Graafmachine verkopen aan de opkoper en inkoper van graafmachines

Een overtollige graafmachine verkopen hoeft geen lastige uitdaging  te zijn. Of de graafmachine nu overtollig is, het aan vervanging toe is of om andere bedrijfseconomische redenen verkocht moet worden, welke reden het ook is wij zijn erg geïnteresseerd. Via ons ontvangt u snel een waardebepaling en bod op uw graafmachine. Wij kunnen ook een alternatief voorstellen, bijvoorbeeld om de graafmachine te veilen.

Graafmachine verkopen aan BuyBrothers.nl

Er is altijd veel interesse voor graafmachines. Dus het verkopen van een graafmachine is dan ook een fluitje van een cent. U moet alleen weten waar u moet zijn. Ons specialisme is dat wij een wereldwijd netwerk bezitten waardoor wij weten hoeveel een graafmachine waard kan zijn. Zo kunnen wij dan ook een goed bod neerleggen dat voor beide partijen goed is. Het verkopen van een graafmachine is niet zo eenvoudig als het verkopen van hardware en ICT. Wij moeten weten welke merk, type en het bouwjaar van graafmachine is. Hoeveel uren de machine gedraaid heeft, of er schade is etc.

Wilt u zo snel mogelijk weten hoeveel uw graafmachine oplevert? Stuur ons dan een bericht met foto’s en een zo goed mogelijke omschrijving van de graafmachine of alle graafmachines, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wij ontvangen ook geregeld aanvragen op inkoop@buybrothers.nl inclusief WeTransfer link als het om vele foto’s gaat. Met WeTransfer kunt u makkelijk en snel vele foto’s sturen.

Tip van BuyBrothers.nl

Buybrothers.nl logoWilt u het maximale rendement voor uw graafmachine ontvangen? Dan hebben wij tips om dit voor elkaar te krijgen. Zorg ervoor dat voor u de graafmachine gaat aanbieden aan ons of andere opkopers, om de graafmachine door een specialist te controleren. Repareer mechanische schade, zichtbare schade zoals lak is niet heel erg.

Hoeveel is m’n graafmachine waard?

De waarde van uw overtollige of afgeschreven graafmachine komt neer op verschillende facetten. Zoals het merk van de graafmachine, de type, het bouwjaar en de draaiuren. Is er zichtbare schade of mechanische schade bijvoorbeeld. Is er een onderhoudshistorie aanwezig, wanneer was de laatste onderhoud etc. met deze vragen kunnen wij sneller een waardebepaling en bod doen op uw graafmachine. Afhankelijk van de antwoorden op de vorige vragen kunt u ongeveer verwachten dat de waarde van een graafmachine begint vanaf €2.000,-, dan praten we wel over een oude en kleine graafmachine. Waarde kan wel oplopen tot €500.000,- of meer. Nogmaals, afhankelijk van allerlei facetten van de desbetreffende graafmachine.

Welk bod kan ik verwachten op m’n graafmachine?

Het bod van ons op uw graafmachine zal anders zijn dan de daadwerkelijke waarde. Dit komt omdat wij geen eindgebruiker zijn. Onze marge zit vanzelfsprekend in de opkoop en verkoop van de overtollige graafmachine. Wij moeten rekening houden met alle kosten met betrekking tot inspectie, transport en handeling, en administratie. Wilt u weten hoeveel wij bieden op uw graafmachine? Stuur ons dan een bericht.

Wij zijn de opkoper bij u in de buurt

Wij zijn BuyBrothers.nl, de opkoper en inkoper van graafmachines in Nederland. Waar u ook zit wij doen graag een bod op uw overtollige graafmachine. Van Leeuwarden, Groningen en Assen tot Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Ook de zuidelijke provincies mogen van harte een graafmachine aanbieden. Van Maastricht, Sittard, Eindhoven en Den Bosch tot Tilburg, Vlissingen en Goes. Wij komen overal uw graafmachine ophalen tegen een goed bod.

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen. Zo hebben wij ook interesse in uw heftruck.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.