Hardware verkopen

opkoper hardware ict

BuyBrothers.nl is ook gespecialiseerd in het opkopen van hardware (ICT) en elektronica

Wilt u uw oude hardware verkopen, dan geeft u uiteraard de voorkeur aan een partij met ervaring. Iemand die ervoor zorgt dat u uw ruimte kunt benutten, u een goede prijs biedt én verstand van zaken heeft. BuyBrothers.nl heeft een transparante werkwijze en, dankzij jarenlange ervaring, een handelswijze waar u absoluut tevreden mee zult zijn.

Wat is hardware?

U bent op deze pagina terechtgekomen, dus u weet vast waar we het over hebben. Voor de zekerheid gaan we iets dieper op het onderwerp in, want welke oude hardware kunt u aan BuyBrothers.nl verkopen? Denk aan ICT-apparatuur in de breedste zin van het woord, waaronder:

  • Laptops
  • Computers
  • Computeronderdelen
  • Modems & Routers
  • Monitors
  • Printers
  • Netwerkapparatuur
  • Etc

Zakelijk oude hardware verkopen

U kunt natuurlijk uw hardware weggooien, maar het een tweede leven geven is vele malen beter voor mens, dier en milieu. Ook verdient u er op deze manier nog een zakcentje aan, dus dat is dubbel genieten. Bij de productie van apparatuur worden grondstoffen, zoals tin, goud en koper gebruikt. Daarbij heeft het productieproces ook invloed op onze wereld.

Een ander nadeel van het weggooien van uw apparatuur is de veiligheid. Gebruikte hardware bevat altijd data, die naar u of de gebruiker te herleiden zijn. Door uw zakelijke hardware aan BuyBrothers.nl te verkopen, bent u verzekerd van grondige datavernietiging. Zonder de gegevens te raadplegen verwijderen wij alle gegevens van de hardware, voordat we iets met de apparatuur doen.

Meer weten over hardware verkopen aan BuyBrothers.nl?

Neem direct contact met ons op, wanneer u hardware wilt verkopen. Wij kopen bijna alles op en binnen 24 uur weet u waar u aan toe bent. Wanneer we overeenstemming hebben bereikt, dan betalen we u uit en halen we de goederen zo spoedig mogelijk op.

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.