Reachtruck verkopen

Reachtruck verkopen aan BuyBrothers.nl

Reachtruck verkopen aan de opkoper en inkoper van reachtrucks

Het kan zomaar zo zijn dat het hoogtijd is om een overtollige reachtruck te verkopen. Of dat de reachtruck simpelweg aan vervanging toe is. Wat de reden ook is u kunt uw reachtruck aan ons verkopen. Mocht u dus op zoek zijn naar een opkoper van reachtrucks zoek dan niet langer want wij doen graag een bod. Via BuyBrothers.nl kunt u snel een waardebepaling en bod ontvangen op uw overtollige reachtruck. Het proces is eenvoudig, wij doen een bod, komen de reachtruck inspecteren, u krijgt uw geld en wij nemen de reachtruck mee.

Verkoop uw reachtruck snel en eenvoudig

Overal ter wereld is er interesse voor uw reachtruck. Deze kopers bereiken kan een uitdaging zijn zonder netwerk. Uit eigen ervaring weten wij hoe lastig het is om een dergelijk netwerk op te bouwen. Door jaren lange ervaring is BuyBrothers.nl daar nu juist in gespecialiseerd. Ons netwerk van opkopers en eindklanten overal ter wereld zorgt ervoor dat wij goed weten voor een reachtruck verkocht kan worden. Dit betekent voor u dat u een goed bod zult ontvangen omdat het zowel voor u als voor ons de moeite waard moet zijn. In tegenstelling tot het opkopen van kantoormeubilair bijvoorbeeld moeten we wat meer informatie ontvangen over een reachtruck dan meubels. Stuur daarom zoveel mogelijk informatie over bouwjaar, merk, gebruik, schade aan de buitenkant of mechanische schade en overige wat u denkt relevant is voor een goede waardebepaling.

Wilt u zo snel mogelijk weten hoeveel uw reachtruck oplevert? Stuur ons dan een bericht met foto’s en een zo goed mogelijke omschrijving van de reachtruck of alle reachtrucks, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wij ontvangen ook geregeld aanvragen op inkoop@buybrothers.nl inclusief WeTransfer link als het om vele foto’s gaat. Met WeTransfer kunt u makkelijk en snel vele foto’s sturen.

Tip van BuyBrothers.nl

Buybrothers.nl logo Wilt u het maximale ontvangen voor uw reachtruck? Dan is onze tip om uw reachtruck, voordat u deze gaat aanbieden aan ons of andere opkopers, te laten controleren door een specialist. Zorg ervoor dat de reachtruck mechanisch naar behoren werkt. Lakschade en gebruiksporen horen er nou eenmaal bij, dat is niet erg.

Hoeveel is m’n reachtruck waard?

Deze vraag is natuurlijk wat mij het meeste ontvangen in de inbox van BuyBrothers.nl. Om een goede waardebepaling te kunnen doen en dus ook een bod dat voor beide partijen goed is hebben wij nog wel wat informatie nodig. Wat is het merk en de type van de reachtruck, welke zichtbare schade is aanwezig, is het alleen lakschade of meer, is er mechanische schade of er minimaal nog wat onderhoud nodig? Op basis van deze informatie kunnen wij een beter bod doen op uw reachtruck. Om een algemeen antwoord te geven op deze vraag. Het is afhankelijk van de grootte en wat het merk is kan de waarde zo al beginnen vanaf €2.500,-

Welk bod kan ik verwachten op m’n reachtruck?

Het bod dat wij doen zal niet hetzelfde zijn als de daadwerkelijke waarde. Dit komt omdat wij geen eindklant zijn en wij dus moeten verdienen tussen opkoop en verkoop van de reachtruck. Wij moet rekening houden met de handeling, transport en administratie van de reachtruck. Dat is dus ook inspectie op locatie en afhandeling voor de verkoop. Wilt u weten hoeveel uw reachtruck oplevert? Stuur ons dan een bericht.

Wij zijn de opkoper bij u in de buurt

Wij zijn BuyBrothers.nl, de opkoper en inkoper van reachtrucks in Nederland. Waar u ook zit wij doen graag een bod op uw overtollige reachtruck. Van Leeuwarden, Groningen en Assen tot Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Ook de zuidelijke provincies mogen van harte een heftruck aanbieden. Van Maastricht, Sittard, Eindhoven en Den Bosch tot Tilburg, Vlissingen en Goes.

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen. Zo hebben wij ook interesse in uw heftruck.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.