Tractor en Trekker verkopen

Tractor / Trekker verkopen aan BuyBrothers.nl

Tractor (Trekker) Verkopen aan de opkoper van tractoren in Nederland

Af en toe komt die tijd dat u een oude tractor moet verkopen. Het kan zijn dat deze is afgeschreven of dat er nodig een nieuwe ter vervanging moet komen. Het kan ook zijn omdat u simpelweg de tractor niet meer nodig heeft. Wat de reden ook is wij doen graag een bod op uw overtollige tractor. Mocht u dus op zoek zijn naar een opkoper van trekkers stuur dan ook naar ons een bericht met zoveel mogelijk informatie en foto’s van de trekker, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een voorstel.

Tractor (Trekker) verkopen aan BuyBrothers.nl

Kopers en geintereseerden in oude trekkers zijn er altijd. De tweedehands markt voor tractoren is groot wereldwijd. Het kan alleen lastig zijn om uw trekker wereldwijd zelf aan te bieden omdat u het netwerk niet heeft. Dat is juist het specialisme van BuyBrothers.nl. Ons netwerk van opkopers, inkopers en eindklanten die ook geinteresseerd zijn in trekkers kunnen wij eenvoudig de tractor aanbieden. Wij weten dus hoeveel een tractor op kan leveren omdat het niet de eerste keer is dat wij trekkers inkopen en weer verkopen. Omdat wij de waarde weten kunnen wij ook een bod doen dat voor beide partijen goed is. Trekker opkopen vergt wel een ander specialisme dan in vergelijking met bijvoorbeeld het opkopen van een stapelaar. Dat is vaak redelijk recht toe, recht aan. Van een tractor moeten wij veel informatie hebben. Wat is het bouwjaar, hoeveel is de tractor  gebruikt, etc. Is er schade? Zo ja, alleen zichtbaar of juist mechanisch. Wij moeten simpelweg zoveel mogelijk informatie ontvangen zodat wij een goed en eerlijk bod kunnen doen.

Wilt u zo snel mogelijk weten hoeveel uw tractor oplevert? Stuur ons dan een bericht met foto’s en een zo goed mogelijke omschrijving van de tractor of alle tractoren, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wij ontvangen ook geregeld aanvragen op inkoop@buybrothers.nl inclusief WeTransfer link als het om vele foto’s gaat. Met WeTransfer kunt u makkelijk en snel vele foto’s sturen.

Tip van BuyBrothers.nl

Buybrothers.nl logoOok u wilt het maximale krijgen voor uw tractor. Zor g ervoor dat u de tractor van te voren door een specialist laat controleren. Repareer zoveel mogelijk schade en mechanische problemen. Doe dit voor u de tractor gaat aanbieden aan ons of aan andere opkopers.

Hoeveel is m’n tractor / trekker waard?

Het antwoord op deze vraag hangt af van enkele factoren. Wat is het Bouwjaar, hoe lang en hoeveel is de tractor gebruikt, is er zichtbaar schade, is er mechanische schade en meer. Wij zien vele merken tractoren voorbijkomen, Fendt, Claas, noem ze maar. Oude tractoren starten zo vanaf  €2.500 tot nieuwe gebruikte tractoren die soms wel €150.000 of meer opleveren. Dit allemaal sterk afhankelijk van de factoren zoals eerder beschreven. Wilt u weten hoeveel wij voor uw tractor geven? Stuur ons dan vandaag nog een bericht.

Welk bod kan ik verwachten op tractor / trekker?

De waardering van de tractor is anders dan het bod dat wij doen. Zoals de afhankelijkheid van de informatie en dus de staat van de tractor. Wij verdienen op de marge tussen de koop van u en de wederverkoop aan een andere partij. Wij zijn geen eindklant en verkopen de tractor dus door via ons wereldwijde netwerk. Wij moeten rekening houden met kosten voor handeling, transport, ophalen en administratie. Daarbij komt ook nog de tijd voor het verkopen van de tractor. Het bod is dus altijd lager dan de daadwerkelijke waarde van de tractor.

Wij zijn de opkoper bij u in de buurt

Wij zijn BuyBrothers.nl, de opkoper en inkoper van trekkers en tractoren in Nederland. Waar u ook zit wij doen graag een bod op uw overtollige trekker. Van Leeuwarden, Groningen en Assen tot Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Ook de zuidelijke provincies mogen van harte trekkers aanbieden. Van Maastricht, Sittard, Eindhoven en Den Bosch tot Tilburg, Vlissingen en Goes.

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen. Zo hebben wij ook interesse in uw heftruck.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.