Opkoper landbouwmachines

Opkoper landbouwmachines

Als Opkoper landbouwmachines doen wij een scherp bod op uw landbouwmachines.

BuyBrothers.nl koopt en verkoopt incourante voorraaden, faillissementspartijen en/of restpartijen. Eén van onze specialisaties is het functioneren als opkoper landbouwmachines.

Wat zijn landbouwmachines?

Een landbouwmachines is een machine, waardoor u uzelf en uw medewerkers ontlast. Alle werkzaamheden die voorheen met de hand werden uitgevoerd, kunnen nu mechanisch worden gedaan. Hierdoor vergroot u de productiviteit en efficiëntie, waardoor u meer handelingen kunt doen in minder tijd. Maar ook machines die landbouwapparaten weer van plek naar plek moeten transporteren. Zo kan het zijn dat u een tractor wilt verkopen.

Er zijn talloze machines, die u kunt inzetten voor werkzaamheden in de landbouw, zoals:

 • Transportmachines
 • Overslagmachines
 • Grondbewerking
 • Bescherming van gewassen
 • Zaaien
 • Planten
 • Oogsten
 • Bemesten
 • Voeren
 • Melken
 • Bewateren

Aangezien wij partijen of voorraden opkopen van zakelijke partijen, hebben we zowel nieuwe als tweedehands apparatuur in ons bezit.

Wat kan uw opkoper landbouwmachines voor u doen?

Als opkoper denken wij graag met u mee. Heeft u machines over? Wilt u een partij landbouwmachines afschrijven of juist inkopen voor uw onderneming? BuyBrothers.nl helpt u vooruit. Deze machines zijn vaak omvangrijk en ontzettend zwaar, waardoor het transport nogal eens een uitdaging kan zijn. Als opkoper denken wij graag met u mee. Doordat wij over eigen transport bezitten kunnen we snel handelen en de machines bij u ophalen, dan wel bezorgen.

Meer informatie over BuyBrothers.nl

Wilt u zo snel mogelijk weten hoeveel uw landbouwmachines nog oplevert? Stuur ons dan een bericht met foto’s en een zo goed mogelijke omschrijving van de machines, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wij ontvangen ook geregeld aanvragen op inkoop@buybrothers.nl inclusief WeTransfer link als het om vele foto’s gaat. Met WeTransfer kunt u makkelijk en snel vele foto’s sturen.

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.