Aanhangwagen verkopen aan de opkoper van aanhangers

Aanhanger verkopen

Aanhanger verkopen aan BuyBrothers.nl

Soms is het weer eens tijd om de garage of de hal op te ruimen. Een aanhangwagen dat inmiddels alweer is afgeschreven of het wordt tijd dat er een grotere aanhanger komt. Wat is er nu beter dan er nog even een leuk zakcentje voor te krijgen. Dus als u denkt “Ik wil van m’n aanhanger af”, dan bent u bij BuyBrothers.nl aan het juiste adres. Wij zijn onder andere opkoper van aanhangwagens en aanhangers in heel Nederland. Dus heeft u een overtollige aanhanger staan en wilt er nog een goede prijs voor krijgen met snelle afhandeling? Neem dan vandaag nog even contact met ons op en wij doen u een scherp bod op uw aanhanger.

Uw aanhangwagen verkopen aan BuyBrothers.nl

Wij ontvangen dagelijks aanbiedingen van aanhangers uit heel Nederland. Voor ons dus een kleine moeite om in te kunnen schatten wat een eerlijke prijs is en snel te reageren. Zo ontvangen wij aanbiedingen van alle soorten aanhangwagens. Dieplader, verkoopwagen, schamelaanhangwagen, schamel-dieplader, oprij-aanhangwagen, koelaanhangwagen, auto ambulance aanhangwagen en nog veel meer. Iedere type aanhagers kunt u van harte aanbieden. Er is wereldwijde interesse in aanhangers alleen moet u dan wel weten waar u moet zijn. Daar komt onze expertise juist weer om de hoek kijken.

Wilt u zo snel mogelijk weten hoeveel uw aanhanger oplevert? Stuur ons dan een bericht met foto’s en een zo goed mogelijke omschrijving van de aanhangwagen(s), en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wij ontvangen ook geregeld aanvragen op inkoop@buybrothers.nl inclusief WeTransfer link als het om vele foto’s gaat. Met WeTransfer kunt u makkelijk en snel vele foto’s sturen.

Tip van BuyBrothers.nl

Buybrothers.nl logo Wilt u het maximale rendement op uw aanhangwagen? Zorg er dan voor dat de aanhanger is goede conditie is. Zitten er lekke banden onder, repareer of vervang deze. Doen de lichten het niet? Repareer of vervang deze. Vaak zijn deze reparaties klein maar zorgen er zeker voor dat de aanhanger sneller en hoger wordt ingeschat en dus verkocht.

Hoeveel is m’n aanhanger waard?

De waarde van een aanhanger kunnen wij vanzelfsprekend niet vooraf al zeggen. Er zijn namelijk nogal wat verschillende soorten en type aanhangwagens. Merken, bouwjaren en andere factoren spelen mee in de waarde van een tweedehands aanhanger. Zijn alle banden nog goed, hoeveel kilometers heeft de aanhangwagen gereden en andere variabelen zijn ook belangrijk om te weten bij het opkopen van aanhangers. Kleine oude aanhangers gaan zo vanaf €500,- tot grote aanhangers tot soms wel €25.000,-

Welk bod kan ik verwachten op aanhanger?

Een waardering van een aanhanger is niet hetzelfde als het bod dat wij doen. Er moet tenslotte geld verdiend worden. Wij zitten met de inspectie op locatie, verwijderen en transport, eigen inspectie en onderhoud en meer dienstverlening. Dus verwacht niet de hoofdprijs maar wel een goed bod voor beide partijen. Mocht u ergens anders een hoger bod ontvangen, kunt u die altijd nemen maar onthoud wel voor addertjes onder het gras.

De opkoper bij u in de buurt

Of uw aanhanger nu in Amsterdam of Groningen staat het maakt ons niet uit. Wij ontvangen uit het hele land aanbiedingen voor het opkopen van aanhangers. Van Leeuwarden, Groningen en Assen tot Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Ook in de zuidelijke provincies weet men ons te vinden. Van Maastricht, Sittard, Eindhoven en Den Bosch tot Tilburg, Vlissingen en Goes. Een aanhanger verkopen aan BuyBrothers.nl kan vanuit iedere locatie. Wij zien uit naar uw aanbieding!

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen. Zo hebben wij ook interesse in uw heftruck.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.