Restpartijen verkopen

restpartijen opkoper

Restpartij verkopen? BuyBrothers.nl doet u een scherp bod!

Het komt geregeld voor dat ondernemers met een restpartij blijven zitten. Restpartijen verkopen en kopen is een leuke handel, maar soms is er de ruimte gewoon niet voor. Heeft u de extra ruimte nodig voor andere zaken en wilt u daarvoor in ruil snel geld ontvangen? BuyBrothers.nl helpt u graag!

Wat is een restpartij?

Een restpartij kan van alles zijn. Zakelijke klanten blijven regelmatig zitten met restpartijen, omdat ze niet zoveel van de hand hebben gedaan als gehoopt. Ook kunnen seizoensproducten een doorn in het oog doen, waarbij verkopen vaak de enige waardevolle optie is. Volgend seizoen zijn de producten niet meer verkoopbaar of voldoen ze niet aan de juiste trends of vereisten. Hierdoor verliest u als ondernemer alleen maar geld, dus verdien nu geld, voordat de voorraad in de kliko beland.

Wat kan je een restpartij verkopen?

Wij hebben al jarenlange ervaring in op- en inkopen, zowel in Nederland als in het buitenland. Bij BuyBrothers.nl zijn we geïnteresseerd in allerlei restpartijen, zoals:

  • Incourante voorraad
  • Retourgoederen
  • Industriële machines
  • Productielijnen
  • Bedrijfswagens
  • Boten
  • Etc

Neem direct contact met ons op, wanneer u restpartijen wilt verkopen. Wij kopen bijna alles op en binnen 24 uur weet u waar u aan toe bent. Wanneer we overeenstemming hebben bereikt, dan betalen we u uit en halen we de goederen zo spoedig mogelijk op

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.