restpartijen opkoper

Restpartij verkopen? BuyBrothers.nl doet u een scherp bod!

Restpartij verkopen aan de opkoper en inkoper van restpartijen in Nederland

Het komt geregeld voor dat ondernemers met een restpartij blijven zitten. Restpartijen verkopen en kopen is een leuke handel, maar soms is er de ruimte gewoon niet voor. Heeft u de extra ruimte nodig voor andere zaken en wilt u daarvoor in ruil snel geld ontvangen? BuyBrothers.nl helpt u graag!

Wat is een restpartij?

Een restpartij kan van alles zijn. Zakelijke klanten blijven regelmatig zitten met restpartijen, omdat ze niet zoveel van de hand hebben gedaan als gehoopt. Ook kunnen seizoensproducten een doorn in het oog doen, waarbij verkopen vaak de enige waardevolle optie is. Volgend seizoen zijn de producten niet meer verkoopbaar of voldoen ze niet aan de juiste trends of vereisten. Hierdoor verliest u als ondernemer alleen maar geld, dus verdien nu geld, voordat de voorraad in de kliko beland.

Wat kan je een restpartij verkopen?

Wij hebben al jarenlange ervaring in op- en inkopen, zowel in Nederland als in het buitenland. Bij BuyBrothers.nl zijn we geïnteresseerd in allerlei restpartijen, zoals:

  • Incourante voorraad
  • Retourgoederen
  • Industriële machines
  • Productielijnen
  • Bedrijfswagens
  • Boten
  • Etc

Verkoop uw restpartijen aan BuyBrothers.nl

Wilt u zo snel mogelijk weten hoeveel uw restpartij nog oplevert? Stuur ons dan een bericht met foto’s en een zo goed mogelijke omschrijving van de kantbank of alle kantbanken, en wij komen zo snel mogelijk bij je terug. Wij ontvangen ook geregeld aanvragen op inkoop@buybrothers.nl inclusief WeTransfer link als het om vele foto’s gaat. Met WeTransfer kunt u makkelijk en snel vele foto’s sturen.

Tip van BuyBrothers.nl

Buybrothers.nl logo Zorg er altijd voor dat u een zo goed mogelijk overzicht van uw restpartij. Meld ook of er schade is of dat wij bijvoorbeeld rekening moeten houden met restricties. Dit kan te maken hebben dat u uw restpartij bijvoorbeeld niet meer in Nederland wilt verkopen. Zorg er tevens voor dat alles in een zo goed mogelijke staat is.

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.