restpartijen opkoper

Uw restpartij verkopen? Dat kan via BuyBrothers.nl!

Opkoper Restpartijen heb je gevonden!

Er komt altijd wel weer een moment om het magazijn leeg te halen. Vaak zijn de restpartijen aan de beurt om liquide te maken. Want u wilt ook niet afgeschreven restpartijen hebben staan dat u had kunnen verkopen toch een hogere waarde dan dat u wacht tot dat het verkocht via de winkel. Het opkopen van restpartijen is het specialisme van BuyBrothers.nl.

BuyBrothers.nl is daarom altijd opzoek naar restpartijen die ter opkoop worden aangeboden. Wij als opkoper van partijhandel doen al jaren zaken met verschillende grote ketens en helpen om grote restpartijen op een eenvoudige manier over te nemen. Zo krijgen wij ook af en toe de vraag om voorraad niet in Nederland maar in het buitenland aan te bieden om zodoende de eigen markt niet te schaden. Dus heeft u restpartijen kleding, schoenen, verf, overhemden, gereedschap, huishoudelijke artikelen, speelgoed, meubelen, verlichting, elektronica en andere consumentengoederen neem contact met ons op.

Uw restpartij verkopen aan BuyBrothers.nl

Wij zijn dus altijd geinteresseerd in uw restpartij en partijhandel. Wij weten namelijk dat er na ons ook altijd weer geinteresseerde partijen zijn die heel graag dit willen overnemen. Wij zijn door middel van ons wereldwijde netwerk gespecialiseerd in het opkopen van restpartijen en deze weer efficient door te zetten naar eindklanten of andere opkopers, soms wel aan de andere kant van de wereld. Omdat wij weten hoeveel een restpartij ongeveer waard is kunnen wij ook een goed bod doen of zelfs met een alternatief komen als u dat wilt. Zo heeft u een goede prijs voor uw restpartij en kunnen wij in de marge nog een boterham verdienen. Een win-win dus!

Wilt u zo snel mogelijk weten hoeveel uw restpartijen oplevert? Stuur ons dan een bericht met foto’s en een zo goed mogelijke omschrijving van de restpartij, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wij ontvangen ook geregeld aanvragen op inkoop@buybrothers.nl inclusief WeTransfer link als het om vele foto’s gaat. Met WeTransfer kunt u makkelijk en snel vele foto’s sturen.

Tip van BuyBrothers.nl

Buybrothers.nl logo Wilt u het maximale voor uw restpartijen ontvangen? Zorg dan voor een complete lijst met zoveel mogelijk details. Verpakkingsschade is op zich prima maar echte schade aan de producten gaan wij niet mee akkoord. Heel die zoveel mogelijk uit de lijst. Een complete lijst zorgt ervoor dat wij snel een bod kunnen doen en efficient het proces met u kunnen afronden.

Hoeveel is m’n restpartij nog waard?

In vergelijking met het opkopen van computer hardware bijvoorbeeld is het met restpartijen opkopen net even anders. Vaak is het een hele lijst met goederen die invidueel meer opleveren dan ineens een complete lijst. Voor ons en onze eindklanten moet er ook nog  veel gebeuren voordat het klaar is. Daarom doen wij ook geen bod per individueel artikel maar op de hele lijst. Wat de waarde is van uw restpartij is dus sterk afhankelijk van wat er op de lijst staat.

Welk bod kan ik verwachten op m’n restpartijen?

Wij doen een bod op basis van het verschil wat wij denken dat nodig is qua uren en werkzaamheden dat wij moeten verrichten tegenover de opbrengst aan de verkoopkant. Dit betekent dat de waarde dus hoger is dan het bod dat wij doen, dat is vanzelfsprekend. Wij zijn geen eindklant en zullen uw restpartijen dan ook niet gebruiken. Wilt u weten hoeveel wij voor uw restpartijen bieden? Stuur ons dan een bericht.

BuyBrothers.nl, de opkoper restpartijen bij u in de buurt

Of u nu gevestigd zit in Amsterdam of Groningen het maakt ons niet uit. Wij ontvangen uit het hele land aanbiedingen voor het opkopen van overtollige restpartijen. Van Leeuwarden, Groningen en Assen tot Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Ook in de zuidelijke provincies weet men ons te vinden. Van Maastricht, Sittard, Eindhoven en Den Bosch tot Tilburg, Vlissingen en Goes. De Opkoper restpartijen is BuyBrothers.nl en kan vanuit iedere locatie. Wij zien uit naar uw aanbieding!

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.