Opkoper van restpartijen en partijhandel

restpartijen opkoper

Uw restpartij verkopen? Dat kan via BuyBrothers.nl!

BuyBrothers.nl is altijd opzoek naar restpartijen die ter opkoop worden aangeboden. Wij als opkoper van partijhandel doen al jaren zaken met verschillende grote ketens en helpen om grote restpartijen op een eenvoudige manier over te nemen. Zo krijgen wij ook af en toe de vraag om voorraad niet in Nederland maar in het buitenland aan te bieden om zodoende de eigen markt niet te schaden. Dus heeft u restpartijen kleding, schoenen, verf, overhemden, gereedschap, huishoudelijke artikelen, speelgoed, meubelen, verlichting, elektronica neem contact met ons op.

Wat is mijn restpartij nog waard?

Geregeld krijgen wij deze vraag zonder een goed beeld te hebben van de daadwerkelijke restpartij. Daarom raden wij u aan om altijd goede foto’s te maken en zoveel mogelijk informatie te geven. Wij controleren partijhandel altijd op verpakkingsschade, staat van het product en product specifieke eigenschappen. Alle bedrijven zijn welkom om restpartijen aan te bieden, van fabrikanten tot de groothandel.

Verdien aan uw partijhandel

Alles heeft waarde, dat is ons motto. Laat daarom uw partijhandel geen stof happen. Wij bieden ook graag een goede prijs voor uw partijhandel. Daarbij verzorgen wij ook ook het transport.

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.