Opkoper van industriele machines

industriele machines opkoper

Uw industriële machines verkopen? Dat kan via BuyBrothers.nl!

Industriële machines zoals Bouwmachines, Metaalbewerkingsmachines, Hefwerktuigen, Heftrucks, Wegtransport, Trucks, Trailers, Productiemachines, Landbouwmachines en Tuinbouwmachines zijn eigenlijk altijd wel kopers voor. Bij ons kunt u altijd kiezen. We hebben een achtergrond in de veilingwereld. Daarom zijn wij niet alleen opkoper van industriële machines maar kunt u de gebruikte machines ook in de veiling inbrengen. Omdat we al sinds de jaren 90 van de vorige eeuw actief zijn in de inkoop en opkoop van geavanceerde en gespecialiseerde industriële machines weten we waar u de hoogste prijs krijgt voor uw heftruck, graafmachine of houtbewerkingsmachine.

Opkoper van Industriële Machines

Daar zijn de BuyBrothers voor. Altijd gratis waardebepaling, snel een bod en van A tot Z ontzorgd. U bent gegarandeerd van een vooraf overeengekomen prijs, wij komen de gebruikte machine(s) ophalen en wordt u gevrijwaard. Direct ruimte op uw bedrijf en u krijgt er nog voor betaald ook. Dit alles kan binnen enkele dagen geregeld zijn. Binnen een week bent u van de hefwerktuigen, bouwmachines, heftrucks, graafmachine of ander gespecialiseerde industriële machines af. Wij ontzorgen en nemen de wederverkoop voor onze rekening en risico.

Lokale inbreng bij een Veiling

Liever oude gebruikte machines inbrengen bij een Veiling? Dat kan ook natuurlijk ook. Dat werkt wel wat anders. Ook hier geldt gratis waardebepaling. Vervolgens beoordelen we aan de hand van de staat waarin de machine verkeert en de leeftijd van de industriële apparatuur wat het op zou moeten brengen op een veiling. Omdat we beschikken over een mega grote opslag vol trucks, trailers, metaalbewerkers en wat niet meer voegen we eventueel machines toe om het maximale voor u uit de veiling te halen. Deze veilingen kunnen nationaal maar ook internationaal zijn. Zelfstandig of gecombineerd geveild worden. Het hangt af van wat u heeft en wat wij op voorraad hebben.

In de regel is de opbrengst van de industriële machine hoger maar de looptijd is langer en er wordt meer van u verwacht. Dat moet je natuurlijk wel voor over hebben voor die paar extra euro’s.

Wat verstaan wij onder Gespecialiseerde industriële machines:

 • Bouwmachines
 • Metaalbewerkingsmachine
 • Hefwerktuigen
 • Heftrucks
 • Wegtransport
 • Trucks
 • Trailers
 • Landbouwmachines
 • Tuinbouwmachines
 • Houtbewerkingsmachines
 • Graafmachines
 • Productiemachines
 • Machines voor in de levensmiddelenindustrie
 • Gespecialiseerde machines voor industrieel gebruik

Wilt u zo snel mogelijk weten hoeveel uw machines nog oplevert? Stuur ons dan een bericht met foto’s en een zo goed mogelijke omschrijving van de machines, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wij ontvangen ook geregeld aanvragen op inkoop@buybrothers.nl inclusief WeTransfer link als het om vele foto’s gaat. Met WeTransfer kunt u makkelijk en snel vele foto’s sturen.

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.