Incourante voorraad verkopen

incourante voorraad opkoper

BuyBrothers.nl koopt ook uw incourante voorraad op. Neem contact met ons op en wij doen een scherp voorstel!

Wilt u uw incourante voorraad verkopen, dan geeft u uiteraard de voorkeur aan een partij met ervaring. Iemand die ervoor zorgt dat u uw ruimte kunt benutten, u een goede prijs biedt én verstand van zaken heeft. BuyBrothers heeft een transparante werkwijze en, dankzij jarenlange ervaring, een handelswijze waar u absoluut tevreden mee zult zijn.

Wat is incourante voorraad?

Incourante voorraad is onvoordelig voor u als ondernemer. U heeft stapels van een bepaald product liggen of wellicht een restpartij, waarin een bonte verzameling van allerlei producten stof ligt te vergaren. Wanneer u goederen heeft liggen, die u niet kunt verkopen, kost dat iedere dag geld. Ze liggen in de weg, nemen kostbare ruimte in en worden steeds minder waard. Verkoop uw overtallige goederen en kijk naar de toekomst, maar dan met extra geld opzak!

Waarom oude voorraad verkopen?

We stipten het hierboven al even aan: oude voorraad kost geld. Soms kan de dode voorraad worden omgezet in give-aways of voor merchandise doeleinden, maar dit is lang niet altijd het geval. Wanneer de incourante voorraad verkopen de enige oplossing is, dan wilt u het ook direct en goed geregeld hebben.

Meer weten over het verkopen van incourante voorraad aa BuyBrothers.nl?

Neem direct contact met ons op, wanneer u overtollige voorraad wilt verkopen. Wij kopen bijna alles op en binnen 24 uur weet u waar u aan toe bent. Wanneer we overeenstemming hebben bereikt, dan betalen we u uit en halen we de goederen zo spoedig mogelijk op.

De opkoper en inkoper van Nederland

Heeft u zakelijke goederen, activa, restpartijen of andere objecten die graag snel wilt verkopen? Buybrothers.nl helpt u snel verder. Onze experts geven u op korte termijn een waardebepaling van uw goederen. Wij werken alleen met zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten zijn wij opkoper van bijna alle soorten goederen.

Wilt u liever uw goederen via ons veilen aan andere handelaren? Dat kan! Wij kunnen u volledig ontzorgen door met onze vaste veiling partner uw goederen aan te bieden voor een veiling in het grootste netwerk van opkopers in de wereld.

Vraag vrijblijvend naar een waardebepaling aanvragen van uw zakelijke goederen.

Hoe werkt Buybrothers.nl?

Waardebepaling

Na ontvangst van uw aanvraag zal een van onze specialisten z.s.m. een waardebepaling doen.

Aanbod

In het geval dat uw aanvraag voldoet aan onze criteria zullen wij u z.s.m. een aanbod doen voor uw goederen.

U ontvangt uw geld

Nadat er een overeenkomst gesloten is ontvangt u uw geld en halen wij de goederen op.